Live scores Sve o on line kladjenju | Calcio
Sve o on line kladjenju -

Online kladnjenje, online kladionice, saveti, pomoc

Calcio

Autor onlinekladjenje | 15 Decembar, 2008 | read_nums (447)
  Miha neće da pusti Murinja
  Nedelja, 14. decembar 2008. 15:54  

  Strateg Bolonje Siniša Mihajlović "proslavio" je prvu pobedu u samostalnoj karijeri (5:2 nad Torinom) nastavkom diskusije sa kolegom iz Intera, Žozeom Murinjom. Tema - Brazilac Adrijano.

  Miha se pozabavio problemima koje "neroazuri" imaju sa svojeglavim napadačem, poručivši Murinju da pošto nikada nije bio igrač, teško može sa njim da razgovara o fudbalu.

  Portugalac je pre toga rekao da Mihajlović "nema prava da priča o Adrijanu".

  "Možda bi Mihajlović bio spreman da mu pruži još jednu šansu? Njemu je Inter dao šansu i kada je pljuvao protivničke igrače".

  Srpski trener konstatovao je da Murinjo ne može da izađe na kraj sa Adrijanom, isto kao što nisu mogli on i Roberto Manćini.

  "Teško je pričati o fudbalu sa čovekom koji ga nikada nije igrao... Samo sam hteo da kažem da smo Manćini i ja postupali sa Adrijanom na isti način kao Murinjo. Mi smo tada proglašeni nekompetentnim, dok on sada postupa ispravno".

  Miha se osvrnuo i na "prozivku" o pljuvanju - Jensa Jeremisa, Adrijana Mutua...

  "Istina je da sam imao svoje nestašluke, ali sam uvek preuzimao odgovornost za to. Nasuprot meni je Murinjo, koji je prvo gledao fudbal preko televizije, pa onda pored aut-linije. Neke stvari ne možete da naučite u trenerskoj školi".

  (MONDO)

Dodaj komentar

Zapamti me

Linkovi

Live scores