Live scores Sve o on line kladjenju | Prednosti online kladionica i online kladjenja
Sve o on line kladjenju -

Online kladnjenje, online kladionice, saveti, pomoc

Prednosti online kladionica i online kladjenja

Autor onlinekladjenje | 15 Novembar, 2008 | read_nums (1875)

  Kada budete otkrili sve prednosti i čari internet kladjenja sve redje ce te odlaziti u kladionicu u lokalu.

  Pre nekoliko godina dok su ljudi bili skeptični po pitanju on line kladjenja i situacije u kojoj se naša zemlja nalazila, teško su se obavljale transakcije novca. Sada su se stvari promenile i sve je mnogo lakše i brže. 

  Sve je više online kladionica koje bez nekih većih problema primaju platne kartice sa prostora ex Jugoslavije, primaju i isplaćuju novac preko bankovnih transfera...
  Uslovi za uspešan početak online klađena su u nekim detaljima različiti za Srbiju, Crnu Goru, Hrvatsku, Bosnu.

  Ovde bih naveo neke od prednosti on line kladjenja :

   

  Klađenje bez ikakvih uslova!

  Online kladionice ne traže od vas da vežete određeni broj parova za klađenje. Moguće je gotovo svako kombinovanje koje još uvek ne možete napraviti u određenim domaćim kladionicama, pa vaša namera oko uplate propada ili neretko na silu dodajete neku utakmicu na tiket koju niste hteli, i koja biva kobna za vaš tiket. Kod online kladionica to ne morate da radite.

  Visok limit uplata kod većine online kladionica!

  Skoro sve online kladionice imaju dosta visok limit uplata za zahteve prosečnih kladioca na ovim prostorima. Retko će vam se desiti da neka od vaših opklada kod ozbiljnih kladionica bude odbijena zbog prevelikog uloga koji ste želeli plasirati.
  Gotovo sve kladionice vam graficki odmah prikazuju koja je visina uloga koji možete plasirati.
  Desetine puta vam se sigurno desilo da pokušate uplatiti 200, 300 evra na pojedine utakmice u domaćim kladionicama, a da ste zbog toga bili odbijeni. Izbegnite neprijatnosti čekanja pred pultom i načuljene uši ostalih igrača u kladionici koji slušaju šta vi to želite da uplatite, jer radnica kladionice to nimalo diskretno ne saopštava svome šefu...

  Online klađenje-klađenje iz svoje sobe, sa svog radnog mesta, iz internet kluba!

  Ne morate da idete nigde po snegu, kiši, ili po nesnosnoj vrućini da biste izvršili svoje uplate. Sa nekoliko klikova mišem na sajtovima kladionica izvršavate vaše uplate.
  Možete to da učinite sa bilo kog mesta gde postoji računar (iako vam skrećemo pažnju da to ne činite sa računara u koje niste sigurni da su zaštićeni anti-virus programima, gde bi moglo doći do eventualne provale vačih online naloga).

  Sa online klađenjem- imate više vremena za provod sa vašim devojkama, ljubavnicama, ženama... :)

  Koliko puta vam se desilo da se posvađate sa vašom lepšom polovinom zato što se niste na vreme vratili iz kladionice, ili zato što je ona našla u vašem džepu listić iz kladionice koji joj je jasno pokazao koliko ste novca uložili na neki meč?
  Skratite vreme boravka van kuce (ili produžite vreme boravaka sa ljubavnicom) tako što ćete skratiti vreme koje provodite na putu ka, od, i u lokalnim kladionicama.
  Budite samo vi gospodar svog online naloga za klađenje i uplaćenih tiketa, i imajte samo vi mogućnost pregleda svih vaših opklada (kompletan pregled svih vaših opklada daje svaka online kladionica).

  Ne živite u iluzijama!

  Kompletan pregled svih vaših opklada koji možete da proverite u arhivi na vašem online nalogu online kladionice vam ujedno crno na belo pokazuje koliko ste uspešno ulagali svoj novac, da li ste zaista u plusu, ili u minusu. Možete da proverite na koje ste se sportove uspešno kladili, i gde grešite...

  Da li je moguć bankrot online kladionice i propast vašeg novca na računu kod njih?

  Odogovor na ovo pitanje leži u sledećem pitanju koje možete sebi postaviti: da li je moguće da pre propadne recimo William Hill kladionica čija je istorija nuđenja događaja za klađenje dugaveć preko 100. godina ili vaša lokalna kladionica u gradu koja je nastala krajem devedestih?

  U nekim od narednih tekstova daćemo vam kompletna uputstva za otvaranje online naloga, savete za online klađenje, i preporučiti kladionice koje su već proverene za bezbrižno online klađenje.

   


5 Komentari & 0 Trekbekovi od "Prednosti online kladionica i online kladjenja"

  imas li neki dobar tipster sajt?

  Autor milandunja 16 Januar 2009, 01:05

  kod on-line kladjenja mi se najvise svidja to sto nema uslova kao u obicnim kladionicama

  Autor vuk 17 Novembar 2008, 08:44

  Sve je ove lepo napisano ali u stvarnosti je drugacije mnogo problema ako ste uspesan igrac ako gubite normalno sve je super!!!!!!!!!!!!!

  Autor xman 16 Novembar 2008, 14:30

  Zivimo u takvom dobu da postoji mogucnost kladjenja preko interneta,taman da naucimo nesto novo...samo nastavi da pises...

  Autor mstankovic 16 Novembar 2008, 12:50

  sve se dovodi do savrsenstva... jos malo pa necemo morati da izlazimo iz kuce... karticu sam nabavio i sada samo kladjenje iz fotelje... nema cekanja u redu da otkucaju matorcima (penzionerima) tikete

  Autor pelezynho89 15 Novembar 2008, 19:53
Dodaj komentar

Zapamti me

Linkovi

Live scores