Live scores Sve o on line kladjenju | Betting exchange - opcije Back, Lay
Sve o on line kladjenju -

Online kladnjenje, online kladionice, saveti, pomoc

Betting exchange - opcije Back, Lay

Autor onlinekladjenje | 16 Novembar, 2008 | read_nums (2120)

  Ovu vrstu kladjenja cu opisati iz iskustva sa kladionicim BatFair koja je jedna od najvećih i najboljih kladionica na netu.

  U ovoj kladionici postoje dve opcije za kladjenje.

  Prva opcija je uobičajna opcija kladjenja kao što se svi kladimo protiv kladionica. I ta opcija se zove BACK.

  Druga opcija kladjenja na BetFair-u je ta kada ste vi kladionica, ta opcija se zove LAY. Tada vi svoju kvotu po kojoj ste uplatili utakmicu ili meč nudite drugim igračima i možete je prodati. Kvote na online kladionicama se stalno menjaju, nekad manje, nekad vise. Često se dešava da ako uplatite utakmicu po kvoti 2.00  , ona za nekoliko sati bude npr  1.65 .  ali to je već neak druga prica, evo jednog lepog objašnjenja za ove vrste kladjenja.

  Kod opcije BACK, odnosno kod klasicnog nacina kladenja, Vi se ustvari kladite na ishod za koji vršite BACK, odnosno podržavate ga, želite da se on desi. Npr.ukoliko odigrate BACK na Arsenal protiv Norica, na kvotu 1.3 i stavite 10 EUR, ukoliko Arsenal pobedi dobijate 13 EUR, kao da ste odigrali keca u kladionici. Dakle BACK je u suštini isto što i tipovanje na odredeni znak u kladionici. Ukoliko Arsenal ne pobedi vi gubite 10 EUR koje ste uložili, dakle samo Vaš ulog, kao i u kladionici. Opcija LAY, je suprotna opciji BACK, i to je ono što kladionice rade, kada se kladite protiv njih. Kada na utakmici Carlton - Mancester Siti, vršite LAY na Mancester Siti na kvotu 2.25 i uložite 10 EUR, Vi ne želite da Mancester Siti dobije tu utakmicu. Ukoliko Mancester Siti odigra nerešeno ili izgubi dobijate 10 EUR, onoliko koliko ste uložili. Ukoliko Mancester Siti dobije utakmicu, vi gubite i to Vaš ulog * kvota, u uvom slucaju 10 *2.25 dakle izgubili ste 12.5 EUR. .


  BetFair je vodeca exchange kladionica na tržištu. Možete se kladiti na to da ce se nešto desiti (Back) ili da se nece desiti (Lay), sami birate svoje kvote, možete igrati i dok mec traje i što je najvažnije, kvote su bar 20% bolje nego u obicnim kladionicama. Obavezno bar isprobajte BetFair.

   


Dodaj komentar

Zapamti me

Linkovi

Live scores