Live scores Sve o on line kladjenju
Sve o on line kladjenju -

Online kladnjenje, online kladionice, saveti, pomoc

Autor onlinekladjenje | 15 Novembar, 2008 | read_nums (1450)

Ukoliko želite da se kladite u nekoj od mnogobrojnih internet kladionica ili da plaćate bilo šta drugo na internetu, a pritom živite u Srbiji, najjednostavniji način da to učinite je servis pod imenom Moneybookers.

Prednosti Moneybookersa u odnosu na ostale načine plaćanja su mnogobrojne:

1. Jeftin je (provizije su fiksne bez obzira na visinu transakcije).
2. Siguran i pouzdan je (milioni korisnika).
3. Ne morate davati brojeve Vaših kartica na razne sajtove koji to često znaju zloupotrebiti.
4. Izbegavate komplikovane i duge procedure i provere kartica prilikom raznih registracija.
5. Sva plaćanja Moneybookersom se dešavaju u trenutku i odmah dobijate ono za šta ste platili.
Uplatu novca na Moneybookers moguće je izvršiti na dva načina:
1. Bankovni transfer sa Vašeg deviznog računa u banci. Ovo je komplikovan način koji ne preporučujem jer po našim zakonima banka mora prvo dobiti od Moneybookersa profakturu i instrukciju za plaćanje što je spor proces.
2. Kreditnom karticom. Ovaj način preporučujem jer je sve mnogo jednostavnije i novac je na Vašem računu u trenutku. Naravno, potrebno je da prvo u Vašoj banci otvorite devizni račun i tražite karticu kojom je moguće plaćati na internetu (npr. Visa Virtuon).
Isplata novca sa Vašeg Moneybookers naloga na Vaš bankovni račun je takođe jednostavna i brza.

Za igrače kladionice je bitna i činjenica da skoro sve kladionice podržavaju Moneybookers kao način plaćanja i da ne postoji mogućnost da budete odbijeni prilikom registracije.
Upozoravamo na jedan nedostatak klađenja putem Moneybookersa: U većini kladionica bonusi za nove članove važe samo ukoliko se prva uplata vrši kreditnom karticom ili bankovnom transakcijom. Dakle, savetujemo da prvu uplatu izvršite karticom ili bankovnom transakcijom, a posle Moneybookersom kao mnogo jednostavnijom i bezbednijom varijantom.
Ukoliko želite da otvorite nalog na Moneybookersu kliknite OVDE!

 

Uputstvo u pdf formatu :

 

http://internet-kladionice.com/uputstvo_moneybookers.pdf
Autor onlinekladjenje | 16 Novembar, 2008 | read_nums (1237)

Da bi ste se registrovali na https://www.moneybookers.com/app/register.pl morate proći sledeće korake :

 

 ACCOUNT TYPE

1. Email (unesite jednu vasu e-mail adresu koja ce sluziti kao vas broj racuna na moneybookers-u)
2. Confirm email (potvrdite e-mail, odnosno unesite jos jednom vasu e-mail adresu u polje pored)
3. password (izaberite lozinku kojom cete se svaki put logovati, minimum 6 karaktera, minimum jedno slovo, minimum jedan broji ili +,- itd, takodje mala i velika slova su ukljucena pa pazite)
4. confirm password (potvrdite lozinku)
5. izaberite Personal account (licni racun)
6. Country of residence (odaberite drzavu u kojoj zivite)
7. Curency (valuta u kojoj zelite da se vodi vas racun)
8. Preferred language (izaberite jezik koji vam najvise odgovara, a na izabranom jeziku ce te dobijati mailove i na istom ce biti moneybookers kada se ulogujete.
9. Turing number (unesite brojeve koji su vam ponudjeni u prazno polje pored)
10. Kliknite na NEXT za dalje (kada ste kliknuli na next prelazite na EMAIL VERIFICATION i u istom momentu vam se salje poruka na vas e-mail sa linkom na koji treba da kliknete ili da iskopirate u browser)

PERSONAL DETAILS

1. Title (odaberite Mr. za Gospodin, Mrs. za Gospodjica ili Ms. za Gospodja)
2. First name (Vase ime)
3. Last name (Vase prezime)
4. Street address - No PO Box (Ulica i broj bez postanskih pregradaka)
5. Postal code (Postanski broj)
6. State/Region (Drzava)
7. City/Town (Grad)
8. Did you move in last 2 years? (Dali ste se selili u zadnje 2 godine, Yes za da ili No za ne)
9. Phone number (obavezno unesite fiksni broj telefona, bez nule a za pozivni za vas grad, odnosno ako je recimo pozivni 011 unosi se samo 11)
10. Mobile number (moze se uneti, ali nije obavezno)
11. Date of birth (datum rodjenja)
12. Klikom na next prelazite na Confirm registration, odnosno na potvrdu podataka, pre nego sto kliknete na Confirm registration proverite da li su vasi podaci tacni i ako treba po potrebi izmenite, bitna stvar je da je vas datum rodjenja obavezan za unos prilikom transakcija i vas postanski broj za logovanje, takodje cekirajte (I signify my full acceptance of Moneybookers' General Terms & Conditions of Membership and Privacy Policy.) sa kukicom i za dalje kliknite Confirm registration, sa ovim klikom ste se registrovali i otvara vam se stranica sa vasim podacima odnosno My account.

MY ACCOUNT

1. Address (da bi ste verifikovali svoju adresu kliknite na Verify pa na Send my verification letter i na vasu adresu ce stici pismo sa kodom koji treba uneti)
2. Credit/debit card (kliknite na Add da bi ste uneli vasu plateznu karticu, a koju cete koristiti za placanje, Card type odaberite vrstu vase karice, Card number unesite broj vase kartice potrebno je da bude kartica sa 16 cifara Visa, Master card, American Express ili Diners Club, Expiry date unesite mesec i godinu isticanja vase kartice, CVV2/CVC2 unesite zadnja tri broja koji se nalaze na poledjini vase kartice)
3. Please declare the purpose of this deposit (deklarisite za koju svrhu ce te koristiti depozit odnosno vas novac na moneybookersu, izaberite NON-GAMING za neigranje ili GAMING za igranje igara na internetu)
4. Credit/debit card verification (sa vase kartice ce biti skinuto od 1,01 do 2,99 eura za verifikaciju vase kartice)
5. I herewith declare that I am the owner of the above entered credit/debit card and authorise Moneybookers Ltd. to debit a random verification fee between EUR 1.01 - 2.99 from this card (cekirajte polje pored)
6. Klikom na ADD dodali ste vasu karticu u podatke I bice vam automatski skinuta pomenuta provizija.

7. Bank account (da bi ste mogli da prebacit novac sa vaseg moneybookers racuna potreban vam je devizni bankovni racun, klikom na ADD otvara se prozor sa drzavom i trazi se da unesete SWIFT kod, SWIFT kod trazite od vase banke i bitno je da bude u valuti u kojoj ste naveli da je vas racun na moneybookersu, takodje je moguce uneti samo kodove od domacih banaka ne i od stranih koje su kod nas)

Napomena, svuda gde budete videli crvenu zvezdicu prilikom registracije znaci da su podaci obavezni za unosenje.
Autor onlinekladjenje | 16 Novembar, 2008 | read_nums (1574)
Za slanje sa vaseg moneybookers racuna na drugi moneybookers racun bice vam naplaceno 1% odnosno do 0,5 eura po transakciji.
Za uplate novca sa vaseg deviznog racuna na vas moneybookers racun je besplatno kod moneybookers-a, ali vasa banka ce vam naplatiti proviziju za slanje novca u inostranstvo plus vam je potrebno jos dosta papira za transfer.
Za uplate novca sa vase kartice na vas moneybookers racun bice vam skinuto 1,9%
Za prebacivanje novca sa vaseg moneybookers racuna na vas devizni racun provizija je 1,8 eura po transakciji plus ce vam domaca banka uzeti neku proviziju prilikom prijema, takodje neke banke zahtevaju da se pise izjava zasto se prima novac posto vam uplacuje firma, pisite da su u pitanju vrednosni papiri, filatelija, numizmatika ili neka vrsta usluge

Linkovi

Live scores