Live scores Sve o on line kladjenju | St.Mirren 1
Sve o on line kladjenju -

Online kladnjenje, online kladionice, saveti, pomoc

« Lille 2

St.Mirren 1

Autor onlinekladjenje | 2 Januar, 2009 | read_nums (449)
  Scottish Premier League

  03.01.2009 - 16:00  St Mirren - Motherwell   1   7/10  @ 2.3 Meridian ,   1X  9/10  Ovo je prva utakmica SPL-a u novoj 2009. godini , i kao najzanimljiviju utakmicu izabrao sam ovu, i to iz nekoliko razloga. Nije bila nikakva pauza tako da su i dalje u igrackoj formi.

  Ova dva kluba su krenuli, ali u suprotnim pravcima. St.Mirren ima 4 pobede za redom, a Motherwell ima 5 poraza za redom, osim sto su zadnje kolo pobedili raspali Ineversers jedva sa 3:2 . U zadnjih 5 utakmica su postigli samo 1 gol , a ako racunamo poslednju utakmicu onda u zadnjih 6 utakmica su postigi samo 4 gola.
  Da ne bi davio sa statistikom i formom sve mozete videti na ovom linku :

  http://www.betexplorer.com/soccer/scotland/scottish-premier-league-2008-2009/nextmatch.php?matchid=6378503

  A sada da krenemo na konkretne stvari.

  Ko malo duze prati ovu ligu sigurno zna da su ova dva kluba u priajteljskim odnosima, culi ste za 3 za 3 i slicno. E sada je trenutak da se to prijateljstvo isplati i njima i nama.
  Sadasnji stadion 'Love Street' bice sediste St. Mirena jos 29 dana, a onda prelaze na Greenhill Road. Ovo je poslednja utakmica na njihovom stadionu i ocekuje se veliki oprostaj,
  veliki broj navijaca ce doci , ocekuje se oko 10000 posetilaca (to je veliki broj za mali klub). Savrseno mesto i vreme da St.Mireen napusti Love Street sa pobedom.
  Sto se tice izostanaka domacin se imati nepromenjen sastav kao i proslih utakmica, a gosti ce biti oslabljeni ne igranjem vazim srednjakm Marc Fitzpatrick-om.

  Zbog svega ovog sam ubedjen da St.Mirren nece izgubiti.
  Pozdrav

Dodaj komentar

Zapamti me

Linkovi

Live scores